Bogdan Lobonţ debutează la Rapid cu FCSB: „E o provocare şi o accept aşa cum e”

Articol de Gabriel Ion - Publicat vineri, 19 aprilie 2024, ora 20:12,
Bogdan Lobonț
Bogdan Lobonț

Noul antrenor al echipei de fotbal FC Rapid, Bogdan Lobonţ, a declarat că preluarea conducerii tehnice a formaţiei giuleştene este o provocare.

„E o provocare şi o accept aşa cum e”, a transmis Bogdan Lobonţ

Rapid întâlneşte formaţia FCSB, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Superligii.

„Să fiu antrenor aici e o provocare ca toate celelalte pe care le-am avut până acum şi cu siguranţă vor urma altele. Eu trăiesc clipa şi încerc să învăţ din fiecare experienţă. E o provocare şi o accept aşa cum e, cu riscurile şi avantajele pe care mi le oferă. Eu sunt o persoană norocoasă, dacă nu aveam noroc azi nu eram aici. Eu nu fac promisiuni”, a afirmat tehnicianul care l-a înlocuit, marţi, pe Cristiano Bergodi.

„Eu nu am schimbat nimic la echipă, nu pot schimba nimic pentru că cei care pot schimba ceva sunt jucătorii. Avem nevoie să muncim, să ne concentrăm pe drumul pe care îl avem de parcurs, iar la final vom vedea unde suntem. Pe băieţi îi cunosc bine, din august sunt aici, ştiu ce calităţi şi defecte au, aşa că eu sunt convins că vor da maximum din ceea ce pot”, a explicat Lobonţ.

Fostul portar este convins că derby-ul cu FCSB de sâmbătă va fi unul spectaculos.

„Va fi un meci fantastic, am înţeles că Arena Naţională va fi plină, gazonul e bun, mai mult de atât de ce am avea nevoie? Aşa că trebuie să ne bucurăm de fotbal şi cu siguranţă va ieşi un meci spectaculos. Apoi la final vedem rezultatul”, a spus Bogdan Lobonţ, care a confirmat faptul că jucătorii Damjan Djokovic şi Alexandru Albu rămân în continuare excluşi din lot.