Bogdan Stancu, deturnat din drumul său spre FCSB: ”Discuțiile sunt avansate”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 16:57,
Bogdan Stancu gencler
Bogdan Stancu gencler

Atacantul în vârstă de 33 de ani a devenit o țintă a FCSB-ului în această vară, dar poate fi întors din drum după ultima ofertă primită.

După ce și-a întărit compartimentul defensiv cu jucători pe placul său, Gigi Becali pare să primească un refuz din partea principalei ținte pentru atacul FCSB-ului. Conform presei din Turcia, Bogdan Stancu este foarte aproape să semneze cu Kocaelispor, formație nou-promovată în prima ligă turcă. Antrenorul Mustafa Reșit a confirmat negocierile avansate dintre club și atacantul de 33 de ani.

Sursa Foto: Profimedia Images

Tehnicianul celor de la Kocaelispor a specificat motivul pentru care se dorește aducerea lui Bogdan Stancu și anume, faptul că noua prim-divizionară are nevoie de jucători cu experiență, condiție pe care românul o îndeplinește. Acesta evoluează la cel mai înalt nivel din Turcia din 2011.

”Stancu trebuie să accepte condițiile noastre. Discuțiile sunt avansate, mai sunt câteva lucruri minore de pus la punct. Dacă vom reuși să ne înțelegem asupra lor, totul va fi ok.

Am discutat despre Stancu. Ne dorim să lucrăm cu Stancu. Dacă o să ne înțelegem la bani o să încercăm să-l aducem la Kocaelispor. Este un jucător important. Este un jucător care a evoluat constant în prima ligă. Trebuie să aducem câțiva jucători de primă ligă, pentru că adversarii noștri fac transferuri foarte bune. Nu trebuie să rămânem în spatele lor. Suntem interesați de Stancu”, a declarat Mustafa Reșit Akcay, conform Hurriyet.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI PRIMEȘTE O NOUĂ LOVITURĂ DE PROPORȚII! BOGDAN STANCU ARE ȘANSE MARI SĂ SEMNEZE CU UN ALT CLUB

gigi becalibogdan stancuKocaelisporfcsbrealitatea