Bogdan Stancu îi spune pas lui Gigi Becali: ,,Îl vrem! Va veni aici”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 12 iunie 2021, ora 12:55,
Bogdan Stancu
Bogdan Stancu

Gigi Becali mai primeşte un refuz în ceea ce priveşte campania de transferuri din această vară, după ce Bogdan Stancu este foarte aproape de a semna cu o nouă echipă din Turcia.

După ce și-a întărit compartimentul defensiv cu jucători pe placul său, Gigi Becali pare să primească un refuz din partea principalei ținte pentru atacul FCSB-ului, Bogdan Stancu. Potrivit presei din Turcia, ,,Motanul” este foarte aproape să semneze cu Kocaelispor, formație nou-promovată în prima ligă turcă.

Sursa Foto: Profimedia Images

Negocierile sunt acum confirmate de către vicepreședintele lui Kocaelispor, Mehmed Yașar. Acesta spune despre Stancu că este un jucător care poate face diferenţa în Superliga Turciei.

,,Sunt discuții pentru transferul lui Bogdan Stancu. Îl vrem, vrem să lucrăm împreună. Dacă vom ajunge la un acord, va veni aici. Este un jucător important, care poate face diferența în prima ligă. Avem nevoie să aducem jucători cu experiență în prima ligă, pentru că și rivalele noastre se vor întări serios.

Nu trebuie să rămânem în urmă. Suntem interesați de Stancu. Deja discuțiile au avansat, mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Dacă le vom rezolva, va veni aici.”, a declarat Mehmed Yașar, potrivit Netyorum, citat de Digisport.

CITEȘTE ȘI GIGI BECALI PRIMEȘTE O NOUĂ LOVITURĂ DE PROPORȚII! BOGDAN STANCU ARE ȘANSE MARI SĂ SEMNEZE CU UN ALT CLUB

realitateafcsbmehmed yasarbogdan stancugigi becaliKocaelisporturcia