Bogdan Stelea a vorbit despre meciul cu Suedia! Ce a spus fostul mare portar despre ”coșmarul” din ’94

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 16 martie 2019, ora 15:42,
Stelea

Bogdan Stelea, 51 de ani, a vorbit despre primul meci din campania de calificare pentru EURO 2020!

Luna aceasta, naționala României debutează în preliminariile pentru Campionatul European din 2020, turneu final la care Arena Națională va găzdui patru partide. 

Primele două jocuri ale ‘tricolorilor’ sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, și contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie.

Stelea a fost în lotul României la Campionatul Mondial din 1994. În sferturi, România a fost eliminată dramatic de Suedia după loviturile de departajare de la 11 metri. În poartă a fost Florin Prunea, iar fostul stelist a explicat că a trecut prea mult timp pentru o revanșă.

”Nu trebuie să ne luăm nicio revanşă. S-a întâmplat acum foarte mulţi ani. Pe noi ne interesează cele trei puncte şi atât. Din ce în ce mai rar. Am acceptat-o aşa cum a fost. A făcut parte din cariera noastră şi a mea şi am luat-o ca atare. În momentul în care joci în deplasare şi ai suporteri care te susţin, în permanenţă contează.

Eu îmi doresc ca ei să fie fericiţi după meci, să asiste la un meci foarte bun făcut de echipa noastră şi să câştigăm. Va fi foarte greu. În primul rând trebuie să vedem ce facem cu competiţia noastră internă, să devină mai bine organizată. Trebui să fim competitivi pe plan internaţional.” a declarat Bogdan Stelea, potrivit ProSport.

Tricolorii se vor reuni duminică, 17 martie, pentru a pregăti debutul în preliminariile Campionatului European 2020.

Aproximativ 3.000 de suporteri vor face deplasarea în Suedia!

romaniasuediaeuro2020declaratiibogdan stelea
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”