SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Bonetti întoarce armele împotriva lui Dinamo! Iuliu Mureșan a dat ultimele detalii din Ștefan cel Mare

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 15:16,
Bonetti
Bonetti

Alb-roșii stau pe un butoi de pulbere în acest moment, iar înfrângerea din derby a produs mai multe urmări nedorite în tabăra alb-roșilor!

Oficialii formației din Ștefan cel Mare au decis să îl demită pe antrenorul Dario Bonetti în cursul acestei săptămâni, după cinci înfrângeri consecutive în Liga 1. Cu toate acestea însă, Iuliu Mureșan, directorul executiv al clubului, a dezvăluit că italianul nici nu a vrut să audă de rezilierea angajamentului și a plecat în Italia, fără să anunțe ceva, iar acest lucru complică și mai mult situația la Dinamo.

„Cred că vă interesează mult telenovela care este în desfășurare cu Dario Bonetti. După partida groaznică pentru toată suflarea dinamovistă și pentru mine, după acea umilință cu FCSB, eu mă așteptam să-și dea demisia. Am pierdut 5 partide la rând, încă una înainte, adică 6 din 8, deci lucrurile e clar că nu mergeau în direcția dorită de nimeni, nici de Dario. Faptul că echipa nici nu se apără, nici nu dă gol…sper că s-a schimbat acum, de când l-am numit antrenor secund pe Sorin Colceag. Până nu rezolvăm situația cu Dario Bonetti, nu putem pune pe nimeni principal.

Citește și VIDEO | DINAMO ÎȘI BETONEAZĂ DEFENSIVA. UN FOST CĂPITAN AL LUI SPORTING BRAGA VINE ÎN „GROAPĂ”

Sper ca Dario să semneze rezilierea amiabilă, pentru că este cel mai bun lucru pentru toată lumea și sper să înțeleagă acest lucru. Nimeni nu are nimic cu el și chiar vreau să-i mulțumesc pentru că a venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, cum am venit și eu. I-am propus lui Dario o reziliere amiabilă, pe care el nu a semnat-o. Deși nimeni de la club nu i-a spus să plece, el a plecat în Italia. Nu știu dacă revine, când revine. Deocamdată, el lipsește nemotivat de la muncă, ceea ce nu e bine.

Contractul cu el are și o clauză de reziliere unilaterală, atât din partea lui, cât și din partea clubului. Putem ajunge și la acea clauză, dar cred că are inteligența necesară să semneze rezilierea amiabilă. S-au blocat negocierile cu Bonetti. El a discutat foarte mult, dar nu cu persoane din club. Am văzut pe niște mailuri și pe whatsapp, dar nu a discutat nici cu mine, nici cu directorul sportiv de la club. Nu știu de ce face acest lucru, dar eu îl aștept să vină la București, să ne dăm mâna, să-și ia la revedere de la jucători.”, a afirmat Iuliu Mureșan, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și MIRCEA REDNIC, TOT MAI APROAPE DE DINAMO! CONDIȚIA PUSĂ DE ANTRENOR PENTRU A REVENI ÎN „GROAPĂ”

liga 1iuliu mureșanrealitateadinamodario bonetti