Borac Banja, gata de duelul cu CFR Cluj: „Suntem extrem de motivați pentru acest meci!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 05 iulie 2021, ora 16:42,
Borac Banja in aeroport
Borac Banja in aeroport

CFR Cluj va primi mâine seară, de la ora 20:00, vizita primului adversar din preliminariile Champions League, Borac Banja!

Formația condusă de Marius Șumudică va da peste campioana Bosniei-Herțegovina, FK Borac Banja Luka. Cele două manșe sunt programate în perioadele 6 și 13 iulie, iar prima partidă se va disputa în România. Ca urmare a ultimelor rezultate din ultimii ani, CFR  a acumulat un coeficient de 16.500, astfel că va fi cap de serie în turul I, dar și în turul al doilea, în cazul în care vor merge mai departe după primele două manșe.

Cu doar o zi înaintea confruntării, bosniacii au declarat că sunt pregătiți să dea totul pentru a obține un rezultat mare în Gruia. Cu toate acestea, antrenorul echipei a mărturisit că se confruntă cu mari probleme din punct de vedere al efectivului, însă jucătorii își doresc să facă o figură frumoasă în meciul considerat istoric pentru Borac Banja.

„Dejan Uzelac are probleme la călcâi. Marko Jovanovic a revenit, dar nu va putea juca, deci avem puține soluții în zona fundașilor centrali. Rămânem doar cu Dorde Cosic și Dorde Milojevic. Jovanovic face deplasarea, dar nu știm câte minute va putea juca.

Căpitanul Vranjes are probleme la genunchi, sperăm ca staff-ul medical îl va putea ajuta. De asemenea, Panagiotis Moraitis (n.r – atacant central) acuză dureri în zona abdominală, dar sperăm că va fi pregătit pentru marți. De asemenea, portarul Bojan Pavlovic nu va putea juca din cauza unei accidentări”, a declarat antrenorul Marko Maksmiovic, potrivit sportsport.ba.

„Clujul este favorită, dar nu ne vom preda”

„Trebuie să fim pregătiți. Suntem extrem de motivați pentru acest meci, este una dintre partidele istorice ale lui Borac. Vom da tot pentru a obține cel mai bun rezultat. Clujul este favorită, dar nu ne vom preda. Ne dorim să pornim returul cu un rezultat favorabil”, a spus și mijlocașul Aleksandar Vojnovic.

Citește și ÎNTĂRIRI PENTRU CFR CLUJ! CINE A SEMNAT CU ARDELENII

cfr clujborac banjaliga campionilorrealitateadeclaratii