Bosniecii, după Borac – CFR: ,,Nebunie absolută! Adversara părea pierdută”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 08:20,
CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images
CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images

CFR Cluj s-a calificat cu emoţii în turul doi preliminar al UEFA Champions League, după ce a pierdut pe terenul bosniecilor de la Borac Banja Luka, scor 1-2.

Ardelenii au reuşit să se califice datorită faptului că în meicul tur din Gruia au reuşit să câştige meciul cu scorul de 3-1, iar golul lui Chipciu din minutul 118 a fost de ajusn aseară.

Bosniecii au reacţionat după această partidă, în care au ţinut să evidenţieze faptul că la un moment dat CFR Cluj a fost o echipă pierdută.

,,Borac Banja Luka a învins Cluj cu scorul de 2-1, dar nu a fost suficient. Din minutul 60 până în minutul 65, nebunie absolută. A fost un exemplu clasic de ’blitzkrieg’ dat de Borac prin golurile lui Vranjes și Moraitis. CFR Cluj părea pierdută și era evident că pierduse controlul meciului.”, au scris cei de la sportsport.ba.

,,Chiar dacă mulți au crezut că totul s-a terminat după meciul din tur, pentru că CFR era văzută ca marea favorită, Borac nu a fost de acord cu asta. Au intrat în manșa secundă cu foarte mult curaj și un joc foarte ofensiv pentru a înscrie cât mai repede posibil și pentru a crea o șansă senzațională.”, au precizat şi cei de la sport.novi.ba.

În turul doi preliminar al UEFA Champions League, elevii lui Marius Șumudică vor da peste câștigătoarea titlului din ultimul sezon din Gibraltar, Lincoln Red Imps FC.

Citește și ȘUMUDICĂ RĂSUFLĂ UȘURAT! CFR CLUJ MERGE CHINUIT ÎN TURUL DOI PRELIMINAR DIN CHAMPIONS LEAGUE

cfr cujchampions leaguerealitateaborak banja lukabosnia