Bratu, sub presiune! Cornel Dinu: „Şansa este calitatea lui!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 18 septembrie 2018, ora 11:46,
cornel-dinu-dinamo

Florin Bratu este sub presiune după startul slab de sezon al lui Dinamo. Cel mai aprig contestatar al antrenorului este chiar legenda clubului din Ştefan cel Mare, Cornel Dinu. „Procurorul” nu a ratat încă o ocazie de a-l critica pe Bratu, după ultimul eşec suferit pe teren propriu.

1-2 cu Astra Giurgiu a fost cea de-a patra înfrângere suferită de alb-roşii în Ştefan cel Mare. Dinu a comentat în stilul caracteristic eşecul echipei lui Bratu.

E o situaţie destul de rară în istoria lui Dinamo. A fost un joc expresiv, s-au întâlnit doi antrenori cu diferenţă foarte mare de pregătire. Nici Mulţescu nu e perfect câteodată, e prea apăsat pe anumite întâmplări decât pe esenţa jocului, spre deosebire de Bratu, care explică la final, pronunţă de vreo trei ori că aceşti jucători nu au experienţă, nu au maturitate” – a comentat Dinu la Telekomsport.

Fostul internaţional din Ştefan cel Mare îl critică pe Bratu şi pentru schimbările dese din primul unsprezece.

„Mă uitam la Barcelona… Spunea că va juca şapte meciuri în 23 de zile. Ce facem, măi, Florinele, măi? Ce face antrenorul de la Barcelona? Îi schimbă pe toţi de la un meci la altul? (…) Mai e o situaţie care putea, cu şansă, dar probabil asta e marea calitate a lui Bratu: şansa!

16 goluri a primit Dinamo în primele opt etape de campionat. Doar FC Voluntari (18) a primit mai multe.

 

 

dinamocornel dinuliga 1florin bratu
Eriksen la pamant

EURO 2020 | Răzvan Lucescu, despre drama lui Eriksen. „Am avut un astfel de caz!”

dragusin contract

Golden Boy Drăgușin! Fundașul, nominalizat pe lista celor mai buni tineri jucători din Europa în 2021