BREAKING NEWS EXCLUSIV | Care este starea de sănătate a lui George Copos, infectat cu COVID-19!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 13 octombrie 2020, ora 13:32,
george copos
george copos

Pandemia de coronavirus pare de neoprit în România. Omul de afaceri George Copos, în vârstă de 67 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Potrivit ultimelor informații, George Copos are o evoluție a bolii fără complicații suplimentare și se află în acest moment în afara oricărui pericol. Sursele realitateasportiva.net au aflat însă că omul de afaceri a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Mesajul lui Copos după ce a fost depistat pozitiv:

“Confirm ! Trăiască doctorii și personalul medical din România!!”, a declarat George Copos pentru Libertatea.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

George Copos, 67 de ani, fost vicepremier al României, este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România. Copos a fost şi patron al Rapidului în cea mai bună perioadă a clubului giuleştean. Din 1992 până în 2013 destinele alb-vişiniiilor au fost conduse de George Copos. Două titluri, patru Cupe şi patru Supercupe, dar şi un sfert de finală în Cupa UEFA – sunt performanţele reuşite de Rapid în era Copos.

George Copos a fost printre inculpaţii condamnaţi în Dosarul Transferurilor. Fostul patron al Rapidului a promis că nu va mai reveni în fotbalul românesc.

În primăvară, Gigi Becali anunţase că prietenul Copos este dispus să dea o mână de ajutor în lupta autorităţilor pentru combaterea noului coronavirus. „Atât de bun este, încât a învins zgârcenia” – declara patronul FCSB în martie, atunci când pandemia de coronavirus a devenit înrijorătoare şi în România.

157.352 de persoane au fost infectate cu COVID-19 în România până pe data de 12 octombrie. 

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Rădoi, apărat după umilința din Norvegia: ”Nu e vina lui! Aria de selecție e slabă!”

om de afaceriGeorge CoposCovid-19patron rapidcoronavirus