SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cum a reacţionat Leo Messi la anunţul despărţirii făcut de Barcelona

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 05 august 2021, ora 23:30,
Leo Messi/Sursa foto: Profimedia Images
Leo Messi/Sursa foto: Profimedia Images

Se încheie o eră la Barcelona, pentru că Leo Messi nu a mai semnat o nouă înţelegere cu clubul catalan în tricoul căruia a scris istorie.

UPDATE 23:30: Lionel Messi a fost luat şi el prin surprindere de faptul că nu va mai continua la Barcelona, deşi ajunsese la un acord cu gruparea catalană. Argentinianul a devenit trist şi dezamăgit în momentul în care a aflat că nu va putea evolua în continuare pentru Barcelona, potrivit celor de la Sport.es.

Deşi Barcelona a anunţat că fotbalistul nu va continua pe Camp Nou, Leo Messi are speranţe că tituşi se va concretiza noua înţelegere cu care a fost de acord.

Citeşte şi REPLICA DEVASTATOARE A LUI ADRIAN MITITELU JR., LA ADRESA LUI FLORIN MANEA: „UMBLA CU ‘PISICUȚELE’ ÎN RUCSAC PRIN SUA”


UPDATE 22:50: Barcelona a postat un clip cu cele mai tari faze create de Messi la Barcelona. ,,Mulţumim, Leo Messi”, mai apare în postarea făcută de către cei de la Barcelona.


Anunţul că Messi nu va mai continua la Barcelona a fost făcut chiar de către club în această seară, iar motivul pentru care nu s-a perfectat o nouă înţelegere îl reprezintă partea financiară.

Deşi cele două părţi au ajuns la un acord, reglementările Ligii de Fotbal Spaniole nu permit ca noul angajament să fie semnat.

,,Leo Messi nu rămâne la FC Barcelona
În ciuda faptului că clubul și jucătorul au ajuns la un acord și intenția lor clară de a semna un nou contract astăzi, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale În ciuda faptului că FC Barcelona și Lionel Messi au ajuns la un acord și intenția clară a ambelor părți de a semna un nou contract astăzi, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale (reglementările Liga spaniole).

În urma acestei situații, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund că dorințele jucătorului și ale clubului nu vor fi îndeplinite în cele din urmă. FC Barcelona își exprimă din toată inima recunoștința față de jucător pentru contribuția sa la mărirea clubului și îi urează toate cele bune pentru viitor în viața sa personală și profesională.” apare în comunicatul celor de la Barcelona.

Citeşte şi VIDEO | COPIII LUI LEO MESSI, SAVUROŞI DUPĂ CE ARGENTINA A CUCERIT COPA AMERICA! CLIPUL A DEVENIT IMEDIAT VIRAL

 

leo messirealitateabarcelonaplecare