BREAKING NEWS | Lovitură de grație pentru Gigi Becali! Man și Tănase, pozitivi la testul de coronavirus!

Articol de George Drafta - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 09:13,
man-tanase
man-tanase

Roș-albaștrii au efectuat ieri o nouă testare în vederea meicului de astăzi cu Slovan Liberec, din turul trei prleiminar al Europa League. 

Verificarea a fost impusă de UEFA după ce alaltăieri, Toni Petrea și fotbaliștii săi au avut programată testarea pentru meciurile din Liga 1. Iar la lista celor 13 indisponbiili s-au mai adăuat încă doi. Și cu greutate. Potrivit digisport.ro, Dennis Man, cel mai în formă jucător al deținătoarei Cupei României a fost și el declarat pozitiv, la fel cum s-a întâmplat și cu Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor.

El a prezentat în continuare urm ale virusului în corp, după ce cu o zi înainte, a avut un test negativ și toată lumea și-a făcut speranțe ca el să poată fi recuperat pentru a juca împotriva cehilor. În aceste condiții din nou, toate calculele oficialilor de la FCSB au fost date peste cap. Doar nișet întăriri de ultimă oră îi pot ajuyta pe roș-albaștri să poată să prezinte lista obligatorie cu cei 13 jucători apți din punct de vedere medical pentru confruntarea de la Giurgiu.

CITEȘTE ȘI –>>  Bombă în Golf! Al Hilal a fost exclusă din Liga Campionilor Asiei. Ce s-a întâmplat de fapt

slovan libereccoronavirusmanrealitateatanase