BREAKING NEWS | O altă lovitură pentru Adrian Mititelu! FC ,,U” Craiova a rămas fără nume şi siglă

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 21 ianuarie 2021, ora 21:05,
mititelu

După ce a fost condamnat la încă cinci ani de închisoare, Adrian Mititelu a mai primit acum încă o lovitură.

Curtea de Apel Bucureşti a decis printr-o hotărâre definită că FC U Craiova 1948 nu mai are voie să folosească denumirea actuală şi nici să utilizeze însemnele actuale.

Vestea a venit ca un şoc pentru gruparea din Bănie, care se pregăşte de reluarea meciurilor care au mai rămas în Liga a 2-a. În urma acestei decizii, echipa de pe primul loc din eşalonul secund va fi nevoită să-şi schimbe denumirea pentru a putea evolua în continuare.

Obligă pârâta la încetarea oricărei activități de folosire, comercializare, distribuire, promovare și orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv mediul online și prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor și serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, inclusiv prin asocierea la această denumire a altor litere sau cifre,, apare în în Decizia Civilă nr 1129A.

Universitatea Craiova a fost dezafiliată acum 10 ani de zile, iar de atunci a urmat o perioadă de războaie între Familia Mititelu, FRF şi Tribunale. În 2013 s-a încercat revenirea Craiovei în fotbal, dar în oraş au fost formate două echipe atunci, iar cea care purta denumirea de CS U Craiova se află astăzi în Liga 1.

De cealaltă parte, Mititelu a luat-o din nou de jos, cu o altă echipă, pe care a dus-o până în Liga a 2-a, unde se bate pentru promovarea în Liga 1.

Citește și EXCLUSIV | Suflarea dinamovistă își va vedea visul cu ochii: ”Stadionul se face mie la sută!”

După ce a primit o nouă condamnare, de cinci ani de zile, Adrian Mititleu junior a spus că sistemul judciar din România este unul ,,infect”.

LA CRAIOVA, CA LA NIMENI ! Tatăl meu a fost astăzi condamnat de către Tribunalul Dolj la 5 ani de închisoare pentru o presupusă faptă de evaziune fiscala în formă continuată din urmă cu 17 ani ! Toți ceilalti 9 inculpați din dosar au fost însă achitați pentru aceeași faptă, mai puțin tatăl meu! Sistemul judiciar din România este unul infect!, a postat fiul lui Mititelu pe Facebook.

Echipa familiei Mititelu, antrenată acum de Ovidiu Stângă, este este pe primul loc în Liga a 2-a, cu 30 de puncte acumulate în 14 etape disputate.

Formaţia are un singur obiectiv, promovarea în Liga 1, unde ar urma să se întânească cu rivala din oraş, CS Universitatea Craiova, patronată de Mihai Rotaru.

CITEȘTE ȘI –>> Simona Halep revine pe teren! Primul turneu din 2021 la care va participa numărul doi mondial

mititelusigla craiovafc u craiovarealitatealiga 2nume craiova
rares toader (1)

Jocurile Olimpice 2021 | Atletul dinamovist Rareş Toader a obținut s-a calificat pentru Tokyo

keseru

Ludogorets a rămas cu un singur jucător român în lot