BREAKING NEWS | S-a aflat ce echipă va antrena Răzvan Lucescu. Va avea un salariu fabulos

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 25 mai 2021, ora 18:30,
(SP)QATAR DOHA FOOTBALL AFC CHAMPIONS LEAGUE
(SP)QATAR DOHA FOOTBALL AFC CHAMPIONS LEAGUE

Răzvan Lucescu (52 de ani) este aproape să se întoarcă la PAOK Salonic, potrivit publicației grecești overfm.gr. Tehniciaul român este liber de contract după ce s-a despărțit de arabii de la Al-Hilal, în urmă cu cinci luni, alături de care a cucerit campionatul și Liga Campionilor Asiei.

De-a lungul timpului, Lucescu jr. a mai pregătit echipele Rapid, FC Brașov, naționala României, El Jaish (Qatar), Petrolul și Skoda Xanthi.

Dacă va semna contractul cu elenii, Răzvan Lucescu nu se va afla la primul mandat la Salonic. Acesta a câștigat trei trofee la PAOK Salonic: titlul și două Cupe ale Greciei. Titlul a venit după o pauză de 34 de ani. Răzvan Lucescu a mai antrenat la PAOK Salonic în perioada august 2017 – iulie 2019. Acum îl va înlocui pe uruguayanul Pablo Garcia.

Lucescu va putea câștiga 1.85 milioane de euro din salariul annual și din bonusuri.

Astfel, el va deveni cel mai bine plătit antrenor din Grecia. Presa greacă mai scrie că Răzvan Lucescu s-ar fi înțeles cu patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, dinaintea finalei din Cupa Greciei. Un alt club care l-ar fi dorit pe fiul lui Mircea Lucescu, pe banca tehică, este AEK Atena.

Citește și EXCLUSIV | Cum putea ajunge Răzvan Lucescu în Serie A: “Dă 2-3 telefoane și îl pune antrenor acolo!”

 

tehnicianantrenordeclaratii razvan lucescupaok salonicpalmaresgreciarealitatea