TAS a decis! Verdictul final în cazul participării Astrei Giurgiu în cupele europene

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 16:50,
astra bucurie

TAS a luat decizia finală în privința memoriului depus de Astra Giurgiu cu privire la licența UEFA pentru următorul sezon.

Astra nu a primit licența pentru a participa în cupele europene în următorul sezon, motiv pentru care formația din Giurgiu a formulat o contestație împotriva deciziei Comisiei de apel.

Răspunsul Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a fost negativ, iar formația lui Bogdan Andone nu va avea drept de participare în cupele europene.

”Tribunalul Arbitral al Sportului a respins astăzi, 30 iunie 2020, contestația formulată de AFC Astra împotriva deciziei Comisiei de apel pentru acordarea licenței cluburilor, prin care s-a refuzat acordarea licenței UEFA pentru sezonul 2020-2021.

La data de 5 iunie 2020, Comisia de apel a menținut hotărârea instanței de fond de refuzare a licenței UEFA, pentru încălcarea criteriului financiar din Regulamentul național de licențiere a cluburilor, respectiv pentru existența unor datorii financiare restante la data de 30 aprilie 2020 către alte cluburi, către angajați și către asigurările sociale și autoritățile fiscale.” se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Citește și Marea problemă de la FCSB, sesizată chiar de un fost dinamovist: ”Pe bune! Nu mai ai nici motivație!”

cupele europeneTASdecizieAstra
dan petrescu

Dan Petrescu, vehement la adresa naționalei: ”E tragic. Doar noi nu suntem”

oprescu

EXCLUSIV VIDEO | Reacție dură după inundația de la National Arena: „Cea mai scumpă operație a doctorului Oprescu: 234 de milioane de euro”