”Briliantul” rămâne cu picioarele pe pământ: ”Va fi greu! O să vorbesc cu Mirel Rădoi”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 13 ianuarie 2020, ora 21:18,
mutu
mutu

”Briliantul” a oferit prima reacție după ce Comisia Tehnică a FRF l-a propus pe Adrian Mutu pentru postul de selecționer al naționalei de tineret.

Până în prezent, Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa U21 a lui Al Wahda.

Fostul mare internațional rămâne cu picioarele pe pâmânt și anunță că are foarte multă muncă la naționala U21.

Acesta a dezvăluit că îl va contacta pe Mirel Rădoi pentru a discuta despre jucătorii pe care selecționerul naționalei îi va folosi în barajul pentru calificarea la EURO.

”Astfel de provocări îmi plac cel mai mult. Era și timpul pentru o astfel de provocare! Am aflat săptămâna trecută, înainte de ziua mea. Am primit vestea cu mare bucurie. Sunt onorat. Dar e și o mare responsabilitate pentru că vin după Mirel Rădoi. Va fi greu. A făcut o treabă bună. Îi urez multă baftă lui Mirel pentru că echipa de seniori e cea mai importantă.

Avem mult de muncă pentru că lucrurile nu sunt așa de roz. Avem de tras. Trebuie să ne consolidăm locul 2 în grupă și să ne calificăm la EURO. Trebuie să ieșim de pe teren cu tricoul transpirat când jucăm pentru națională.

O să vorbesc cu Mirel pentru că trebuie ca loturile să fie conturate. O să văd ce jucători va lua pentru baraj. O să am o discuție cu președintele Răzvan Burleanu și după vom face anunțul” a declarat Adi Mutu, potrivit TelekomSport.

România U21 ocupă locul secund în preliminariile EURO 2021, turneu găzduit de Ungaria și Slovenia. Urmează duelul contra liderului Danemarca, pe 31 martie.

 

Citește și Totul a ieșit la iveală! Adevăratul motiv pentru care Tănase nu a fost convocat la națională

adrian mutudeclaratiinationala u21