Budescu are un singur mesaj pentru naționala României și răsuflă ușurat după victoria Farului

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 01 decembrie 2023, ora 23:06,
Constantin Budescu
Constantin Budescu

 

Constantin Budescu, mijlocașul Farului, a fost desemnat omul meciului după victoria cu Poli Iași, scor 3-2, în runda #18 din Liga 1.

„Rămânem cu acea repriză bună. Din păcate, în a doua repriză nu am mai jucat la fel, n-am mai avut ocazii, am preferat să ne retragem, cu toate că nu ne-am dorit. Am intrat într-o degringoladă și cam asta a fost. Important e că am câștigat, chiar dacă în a doua repriză am suferit. Sunt trei puncte meritate, foarte bune. Asta ne mai trebuia, să ne egaleze iar în ultimul minut, după două meciuri cu Botoșani și Hermannstadt, când am fost egalați pe final.

Eu supărat că am fost schimbat? De ce să fiu supărat? Nu. A trebuit să ne retragem. Era 3-2 și am preferat să menținem acest rezultat.

(n.r – Întrebat despre adversarele României la EURO 2024) Nu îmi doresc nimic. Vreau ca ei să joace bine și să iasă din grupe, de ce nu? Toate echipele sunt puternice, nu prea mai sunt echipe accesibile. Eu zic că toate meciurile vor fi grele. Felicitări pentru ce au reușit”, a spus Constantin Budescu.

budescufarul constanța