Neregulile lui Burleanu de la FRF, în atenția presei internaționale! Ce au scris jurnaliștii din străinătate despre șeful Federației

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 24 martie 2021, ora 13:30,
RĂZVAN BURLEANU
RĂZVAN BURLEANU

Răzvan Burleanu este șeful Federației Române de Fotbal din anul 2014, atunci când a reușit să câștige surprinzător conducerea forului național!

Neregulile de la FRF au fost de mai multe ori reclamate de oamenii din fotbalul românesc, iar Răzvan Burleanu a fost acuzat că a fraudat și a folosit necorespunzător banii alocați Federației Române de Fotbal. După ce rând pe rând, Pompiliu Popescu, Florin Prunea sau Tudor Iacov au atras atenția în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă asupra ilegalităților comise de șeful FRF, acum a venit rândul presei internaționale să abordeze acest subiect.

Concret, Răzvan Burleanu vrea să candideze la alegerile pentru Consiliul FIFA de luna viitoare și este unul dintre cei doi oficiali nominalizați de UEFA pentru un loc în Consiliul de 37 de membri al FIFA. Șeful FRF ar obține un mandat de patru ani la masa de top a organismului de conducere mondial al fotbalului, care vine cu 210.000 de euro, bursă anuală din partea FIFA.

SURSA FOTO: Federația Română de Fotbal

Acest lucru i-a făcut pe jurnaliștii din străinătate să analizeze mai mult situația lui Burleanu, iar unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din străinătate, Duncan Mackay, a vorbit despre problemele șefului FRF.

Mackay a prezentat declarațiile lui Florin Prunea, care a afirmat că președintele FRF nu a acordat subvențiile de ajutorare pentru cluburile din Liga 1 în contexul pandemiei, dar și pe cele ale lui Tudor Iacov, președintele clubului Progresul București, care a dezvăluit pentru Realitatea Sportivă că actuala conducere a Federației este ilegală și că bilanțul pe anul 2019 a fost depus ilegal.

Vezi articolul integral aici.

Citește și UPDATE | Ce au decis instanțele de judecată cu privire la dizolvarea Federației Române de Fotbal

presa internationalanereguli frfburleanurealitatea