Burleanu l-a ironizat pe Becali: A avut răbdare 9 ani

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 23 aprilie 2024, ora 12:29,
Gigi Becali
Gigi Becali

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut azi o conferință de presă. Și a vorbit despre Gigi Becali, cel care a dat în judecată Federația.

Răzvan Burleanu a fost întrebat despre decizia lui Gigi Becali de a contesta amenda primită după declarațiile sexiste date la adresa arbitrei Cristina Trandafir. Și a spus că așteaptă să primească înștiințarea Tribunalului.

„Încă din 2024, FRF și-a consolidat departamentul juridic. Am reușit să câștigăm cele mai importante și multe procese în care am fost implicați. În ceea ce privește acest caz, pot spune că am aflat de el din presă. Nu știm cu exactitate care e subiectul acestui proces. FRF nu a primit nicio înștiințare. Așa că vă rugăm să așteptați și vom avea o opinie după ce vom primi o comunicare oficială”, a spus șeful Federației.

Întrebat dacă ar fi o lovitură pentru Școala de Antrenori dacă FCSB ar câștiga titlul în Superligă, având în vedere implicarea lui Becali în alcătuirea echipei de start și la schimbări, Burleanu a răspuns cu o ironie.

„O lovitură pentru Școala de Antrenori? Chiar nu înțeleg de ce folosiți această sintagmă. Campionatul nu s-a terminat, deși e greu de imaginat pentru fanii FCSB că echipa va pierde titlul. Din punctul de vedere al FRF, provocare pentru club e să-și adjudece titlul cât mai repede.

Domnul Becali trebuie felicitat că a avut răbdarea să investească timp de 9 ani pentru a lua titlul. Sunt 9 ani în care nu foarte mulți acționari ar fi avut răbdare să investească.

Trebuie evidențiat și meritul lui MM Stoica, dar și profesionalismul staff-ului condus de Charalambous. E determinat și pasionat și pot spune că l-am văzut de multe ori la meciurile naționalelor de juniori. Aș putea spune că FCSB a avut parte și de o conducere excelentă, a lui Valeriu Argăseală. Iar toți au pregătit scena pe care jucătorii au strălucit”, a mai spus Burleanu.

gigi becalirazvan burleanufcsb