Cadou de Moș Nicolae pe 10 decembrie: Rapid oferă 5.000 de bilete la triunghiularul cu Borussia și Fiorentina

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 29 noiembrie 2022, ora 19:55,
Fanii Rapidului
Fanii Rapidului

Clubul Rapid și organizatorii triunghiularului de lux la care vor mai participa Borussia Dortmund și Fiorentina dau bilete gratuite copiilor.

Bilete gratuite pentru copii la triunghiularul Rapid – Borussia – Fiorentina

Concret, puștii legitimaţi la orice club de fotbal din România afiliat la FRF, AMFB sau AJF pot beneficia de bilete gratuite la triunghiularul fotbalistic Borussia Dortmund – Fiorentina – Rapid Bucureşti, programat în 10 decembrie, pe Arena Naţională,

În data de 10 decembrie, pe Arena Naţională, va avea loc un triunghiular fotbalistic de excepţie cu participarea formaţiilor Borussia Dortmund, Fiorentina şi Rapid Bucureşti.

Evenimentul acestui sfârşit de an denumit ‘Superbet International Cup’ se doreşte să transmită un mesaj de atragere a copiiilor către fotbal şi un imbold pentru micuţii care practică acest sport să persevereze.

Astfel, organizatorii ‘Superbet International Cup’, cu sprijinul ‘Fundaţiei Mobexpert’, oferă 5000 de bilete gratuite copiilor legitimaţi la orice club de fotbal din România afiliat la FRF, AMFB sau AJF”, anunță organizatorii, conform news.ro.

Pentru a intra în posesia biletelor, cluburile pot trimite o solicitare pe e-mail către [email protected], până miercuri, 7 decembrie.

Copiii trebuie să vină la meci însoţiţi de către antrenorul lor. Fiecare antrenor trebuie să conducă un grup de cel puţin 10 copii şi este rugat ca, pe cât posibil, să îi îmbrace pe micii jucători în echipamentul clubului pe care îl reprezintă.

Biletele vor fi oferite în ordinea înscrierii pe adresa e-mail [email protected] Accesul se va face prin Bulevardul Basarabiei, zona rezervată pentru copii este Inelul 3, din Peluza Sud, sectoarele 308, 310, 312, 314, 316, 318.

Părinţilor care doresc să îşi însoţească copiii li se recomandă să îşi achiziţioneze bilete în sectoarele 302, 304, 306, de pe www.entertix.ro.

Borussia Dortmundfiorentina