Camerunezul Webo nu îl iartă pe Colţescu! „Vreau sancţiuni severe!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021, ora 14:20,
coltescu webo

Pierre Webo, protagonist al scandalului cu tentă rasistă în care a fost implicată brigada de arbitri români de la PSG – Istanbul Başakşehir, nu îl iartă pe Sebastian Colţescu.

Antrenorul secund al echipei din Turcia a dezvăluit pentru France Football detalii din culisele scandalului care a dus la întreruperea meciului de pe Parc des Princes.

Cei de la UEFA au pus multă presiune în vestiar. Au venit să vadă câţiva jucători şi le-a spus să revină pe teren. În caz contrar, meciul nu va fi reprogramat. Au spus că nu mai este timp pentru a se juca din cauza pandemiei şi a programului încărcat, a declarat Pierre Webo pentru France Football.

Webo nu a trecut peste incidentul de anul trecut şi cere în continuare măsuri duri împotriva lui Sebastian Colţescu.

Acel incident va rămâne în mintea tuturor. Meciul a fost întrerupt, a fost o premieră. Arbitrii, jucătorii şi fanii ştiu acum că un asemenea comportament va pune în pericol disputarea unei partide. Se va putea opri oricând, ceva s-a schimbat!

Vreau ca sancţiunile să se aplice pentru că aşa ceva s-a întâmplat pentru prima dată! Trebuie să fie pedepse severe. În caz contrar, totul se va repeta şi nimeni nu îşi va mai aminti ce s-a întâmplat, a mai spus antrenorul secund al lui Başakşehir.

Partida dintre PSG şi Istanbul Başakşehir s-a reluat a doua zi după scandalul provocat de Sebastian Colţescu. Asistentul lui Ovidiu Haţegan i-a comunicat centralului despre comportamentul lui Webo pe banca de rezerve a oaspeţilor şi a folosit apelativul „ăla negru”, moment pe care jucătorii celor două echipe l-au considerat inacceptabil.

rasismuefapierre weboistanbulscandalsebastian coltescuPSG
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”