Camora: Nu Burcă trebuia să ia roșu

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat luni, 29 mai 2023, ora 10:06,
Mario Camora
Mario Camora

Internaţionalul român Mario Camora, jucătorul echipei CFR Cluj, a explicat momentele de după meciul CFR Cluj-Farul, când Andrei Burcă a primit cartonaşul roşu şi a va fi suspendat pentru meciul de baraj cu FCU Craiova.

„Burcă nu a vorbit, el a luat galben. Totul s-a întâmplat după meci. Un alt jucător a spus nişte cuvinte, iar arbitrul a crezut că este Burcă.

Bîrligea a vorbit ceva, nu ştiu ce a spus, am auzit ceva, dar arbitrul Bârsan a crezut că a fost Burcă şi i-a dat roşu”, a declarat Mario Camora.

Costin Curelea, antrenor secund la CFR Cluj, crede că presiunea şi-a spus cuvântul în meciurile lui CFR şi Craiova.

„Am intrat cu 1-1 la pauză, dar toţi am sperat, am crezut că vom câştiga. Probabil că presiunea şi-a spus cuvântul, ca şi la Craiova. Spiritele s-au încins un pic pe final.

Nici înjurătură nu a fost, înţeleg că cineva l-a apostrofat pe arbitru şi arbitrul l-a eliminat pe Burcă, a crezut că el a fost. I-am explicat, dar ne-a spus că nu mai poate face nimic.

A fost un campionat şi un sezon foarte lung, cu probleme. Sperăm să ne capacităm la maxim pentru ultima partidă să să câştigăm. Bine că suntem pe podium şi încercăm să mergem în Europa!

Dar a fost un play-off mai greu decât anul trecut. Ne uitam şi vedeam că anul trecut au fost în play-off şi FC Voluntari şi FC Argeş. A fost mai facil. Dar nici noi nu ne-am mai ridicat la acelaşi nivel”, a declarat Costin Curelea după meciul pierdut pe teren propriu duminică, 1-2 cu Farul Constanţa.

 

mario camoracostin cureleacfr clujfcu craiova