Campioana Simona Halep, UMILITĂ în cel mai josnic mod! Atac RASIST fără PRECEDENT

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 14 iunie 2018, ora 12:49,
halepppp
halepppp

Simona Halep, 26 de ani, a reușit o performanță extraordinară pentru România. Liderul mondial al tenisului feminin este campioana de anul acesta a Roland Garros-ului.

Cu toate acestea, sportiva română a avut parte și de momente mai puțin plăcute după câștigarea turneului parizian. După incidentul petrecut pe Arena Națională, acolo unde Halep a fost pusă într-o situație jenantă în momentul huiduielilor adresate Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea(click AICI), în cursul zilei de joi, un alt gest șocant s-a abătut asupra constănțencei. De această dată, lovitura vine chiar din Franța, țara unde Halep a realizat uriașa performanță.

Conform unei imagini publicate de scriitorul Dan Alexe, prestigioasa revista de satiră Charlie Hebdo o umilește pe Simona Halep printr-o fotografie cu caracter rasist. Campioana noastră este înfățișată ridicând trofeul deasupra capului, alături de mesajul: ”O româncă a câștigat Roland Garros: „Fier vechi, fier vechi”.

O româncă câștigă Roland-GarrosHalep: — "Fier vechi, fier vechi !( Charlie Hebdo )Dan Alexe

Publicată de Dan Alexe pe 13 Iunie 2018

Revista Charlie Hebdo este recunoscută pe plan mondial pentru caricaturile și articolele sale rasiste, deseori condamnabile. Din acest motiv a și fost ținta groaznicului atac terorist care a șocat o lume întreagă în 2015, atunci când 12 jurnaliști ai redacției au fost împușcați.

Citește și STRIGĂTOR LA CER! Mai multe filiale ale PSD afirmă că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională

frantacaricaturiatac rasistturneuhalep umilitarevistatrofeu halepsimona halepfier vechicharlie hebdo