Când vor spaniolii de la Dinamo să facă majorarea de capital! 5 milioane de euro este suma promisă

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020, ora 23:03,
dinamo

Dinamo este năpădită în acest moment de foarte multe probleme financiare, dar spaniolii de la club cer în continuare răbdare. 

Situaţia devine tot mai apăsătoare la echipa din Ştefan cel Mare. Jucătorii sunt neplătiţi de trei luni de zile şi au început să-şi depună deja memorii. Cosmin Contra vrea şi el să plece de la echipă, după ce a declarat că se simte şi el păcălit de spanioli.

Deşi problemele cu care se confruntă clubul sunt enorme, spaniolii au promis mereu că vor veni bani la club, dar niciodată nu au ajuns în final în conturile oamenilor de la Dinamo.

În această săptămână trebuia să ajungă la club suma de 400.000 de euro, după ce Cortacero a făcut anunţul printr-un comunicat oficial, dar banii s-au blocat din nou, după cum a spus şi Alex Couto, directoru de la Dinamo.â

Citeşte şi Restanţele financiare, problema numărul 1 în fotbalul românesc! ,,Nu respectă munca oamenilor, dar cer performanţă

Chiar dacă nu a mai dat de mult prin România, Pablo Cortacero a convocat pe data de 27 noiembrie Consiliul de Administraţie, iar peste mai puţin de o lună de zile este convocată şi o Adunarea Generală a Acţionarilor.
foto ProSport.ro
foto ProSport.ro

Întrunirea este programată pentru data de 21 decembrie. La această adunare ar urma să se stabilească bugetul şi să se schimbe sediul social, după cum anunţă ProSport.

,,-Alegerea Secretarului Adunării Generale Ordinare a acționarilor
-Discutarea și respectiv aprobarea sau modificarea, după caz, a situațiilor financiare pentru anul 2019, pe baza raportului prezentat de consiliul de administrație.
-Stabilirea și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a programului de activitate, pentru sezonul competițional 2020/2021.
-Modificarea structurii Consiliului de Administrație de la 5 la 7 membri și încetarea mandatului unui membru”, apare într-un document, potrivit sursei citate.

foto ProSport.ro
foto ProSport.ro

Un punct foarte important este cel al majorării capitalului social de la Dinamo. Cortacero spunea de multă vreme că se va face şi acest lucru, iar acum se ştie data, dar şi suma.

foto ProSport.ro
foto ProSport.ro

„Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 de euro prin emiterea de noi acțiuni. Valoarea nominală de acțiunilor noi-emise este de 100 de lei”, mai apare în documetul în care este convocată AGA, potrivit sursei menţionate anterior.

Citeşte şi Probleme la FCSB! Motivul incredibil pentru care s-a anulat ultimul antrenament al echipei

restanteliga 1cortacerodinamorealitateacontracapital social
rednic

Mircea Rednic, despre situaţia lui Dinamo şi de ce nu mai poate antrena la Rapid

Kazakhstan Soccer Europa League Astana – Partizan

Dorin Rotariu, aproape de transfer: „E o echipă de cupele europene”