Căpitanii lui Dinamo, gest impresionant înainte de meciul cu Voluntari: ,,Să vedeţi ce suporteri avem”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 15:48,
Dinamo bucurie
Dinamo bucurie

Dinamo a reuşit să câştige meciul de aseară de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a 11-a a Ligii 1.

Jucătorii au avut o atitudine schimbată faţă de ultimele meciuri în ciuda tuturor problemelor de la club. Motivul schimbării jucătorilor ar veni tocmai în urm a unui gest foarte impresionat făcut de cei doi căpitani ai lui Dinamo, Paul Anton şi Ante Puljic.

Cei doi lideri din vestiarul echipei i-au mobilizat pe străinii din lot şi le-au cerut să joace la un nivel foarte ridicat partida cu FC Voluntari, menţionându-le cât de importanţi sunt suporterii pentru formaţia din ,,groapă”.

Cei doi căpitani de la Dinamo au reuşit ceea ce şi-au propus, iar echipa a reuţit cea mai categorică victorie din acest sezon, după ce a reuşit să înscrie de trei ori în a doua repriză.

Jucați pentru fani meciul cu Voluntari, banii chiar nu mai contează. Ați văzut și voi ce suporteri avem, dați totul pentru ei, să vadă și ei ce jucători are Dinamo”, au spus Anton şi Puljic, potrivit ProSport.

Strainii de la echipă nu au avut parte până acum de atmosfera care era făcută de suporterii lui Dinamo, dar au rămas impresionaţi de mesajele transmise de Anton şi Puljic, care au relaţie foarte bună cu fanii din Peluza Cătălin Hîldan.

Citeşte şi  Vlad Chiricheş se implică într-un subiect foarte sensibil: “Trebuie să tragem un semnal de alarmă!”

Cosmin Contra a fost de acord ca suporterii echipei să vină în cantonamentul de la Săftica înaintea meciului cu FC Voluntari, pentru a vorbi şi a-i încuraja pe jucători.

Au suferit în ultima vreme și sper ca asta să fie imaginea la fiecare meci de cum înainte. Știu cât suferă, situația devine foarte grea, jucătorii au avut capacitatea de a trece peste tot și să câștige de o asemenea manieră”, a spus şi Cosmin Contra după meciul cu Voluntari.

După vizita fanilor, echipa a arătat o schimbare de atitudine, iar asta s-a văzut şi în rezultatul final de pe tabelă.

După victoria de aseară Dinamo a acumulat 9 puncte în clasament şi se situează acum pe locul 14.

Citeşte şi Halep le răspunde scepticilor! Ce le spune numărul 2 WTA despre COVID-19

contrapuljicsuporterivoluntaricapitani dinamoantondinamoliga 1realitateapch