SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Capitolul la care Dumiter a convins deja după transferul la FCSB: „Cel mai bun dintre toți fotbaliștii”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 17:15,
Dumiter, FCSB
Dumiter, FCSB

Andrei Dumiter a semnat în cele din urmă cu formația lui Gigi Becali, asta după ce refuzase inițial o mutare la vicecampioana României!

Deși declarase în urmă cu puțină vreme că este mai bine pentru el şi cariera lui să rămână la Sepsi, acum, atacantul în vârstă de 22 de ani s-a răzgândit și va îmbrăca tricoul FCSB-ului. Dumiter a fost prezentat oficial în cursul zilei de ieri și a început deja pregătirea sub comanda lui Dinu Todoran.

Venirea lui Andrei Dumiter în tabăra „roș-albaștrilor” a fost salutată de Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al FCSB-ului. Fostul mijlocaș a mărturisit că a rămas impresionat de discursul tânărului atacant și consideră că acesta este unul dintre cei mai buni fotbaliști la acest capitol.

Ce m-a impresionat la el este discursul, cred că are cel mai bun discurs dintre toți fotbaliștii. Mi-a plăcut cum răspunde la întrebări, vorbește atât de corect, are dicție, educație, cultură. Eu cred că se va integra, a declarat Alex Bourceanu, potrivit Digi Sport.

Potrivit informațiilor, Sepsi și FCSB s-au înțeles în privința afacerii cu Dumiter pentru suma de 350.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer. Atacantul în vârstă de 22 de ani va încasa un salariu lunar în valoare de 9.000 de euro.

Citește și FCSB A SCĂPAT DE DEPLASAREA ÎN KAZAHSTAN! UNDE SE VA JUCA RETURUL CU ŞAHTIOR KARAGANDY

realitateadeclaratiidumiterliga 1bourceanufcsb