Caz incredibil în sportul românesc! Şi-a reziliat contractul după ce a refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 08:45,
Vaccin Coronavirus
Vaccin Coronavirus

Pandemia afectează sportul din România. Un sportiv tocmai şi-a reziliat contractul pe care îl avea cu un club din România, asta după ce mai întâi a refuzat să se vaccineze împotriva COVID-19.

Jucătorul de bachet Kwame Donte Vaughn a plecat de la CSM Ploieşti după ce a decis să nus e imunizeze împotriva Coronavirusului şi a părăsit astfel Liga Naţională. Doar patru meciuri a bifat baschetbalistul în tricoul lui CSM Ploieşti.

Citește și TRAGEDIE DE NEDESCRIS. UN BĂIAT DE 12 ANI A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT ÎN TIMPUL UNUI ANTRENAMENT LA BASCHET

,,Din păcate, am fost puşi în situaţia de a ajunge la această soluţie din cauza noilor reguli impuse la nivel naţional săptămâna trecută. Vaughn nu este vaccinat şi nu doreşte să facă acest pas, situaţie în care participarea lui la mai multe activităţi ale echipei a devenit dificil de realizat sau chiar imposibilă în unele cazuri.

De exemplu, pentru a fi prezent la antrenamente, avea nevoie de testări frecvente, iar la meciurile din deplasare nu putea intra în hoteluri sau în restaurante, caz în care era imposibil să fie prezent alături de noi.

În acest context, am convenit că nu putem continua colaborarea şi am ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu acordul ambelor părţi.”, a declarat Ionuţ Ivan, managerul echipei.

Kwame Vaughn/Sursa foto: Elif Ozturk / Anadolu Agency/Profimedia Images
Kwame Vaughn/Sursa foto: Elif Ozturk / Anadolu Agency/Profimedia Images

Citeşte şi ACCIDENT TERIBIL! UN ANTRENOR DE KARATE ŞI TREI DINTRE ELEVII SĂI AU MURIT

romaniarealitateaploiestivaccinbaschetCovid-19