SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ce a dorit Rednic pentru a reveni la Dinamo: „M-au sunat. Am spus că nu pot să fiu decât șeful lui”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 17:22,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Chiar dacă a reușit o calificare în optimile de finală ale Cupei României, situația de la Dinamo nu s-a îmbunătățit foarte mult.

În campionat au ajuns pe loc retrogradabil, după șase înfrângeri consecutive. Situația de pe banca tehnică nici ea nu este una foarte clară, Sorin Colceag fiind însărcinat cu preluarea echipei până la rezolvarea situația contractuale a lui Dario Bonetti.

Cea mai plauzibilă variantă ca viitor antrenor principal în Ștefan cel Mare este Mircea Rednic. În timpul negocierilor cu Nicolae Badea, acesta i-ar fi spus, mai în glumă, mai în serios, că ar dori ca și Ioan Andone să fie cooptat în cadrul clubului.

Andone a replicat și a declarat că totul a fost doar o glumă și că nu este nicio propunere concretă pentru ca acesta să ocupe funcția de președinte a lui Dinamo.

”Nu se pune problema să vin președinte la Dinamo. Mircea i-a spus în glumă domnului Badea că vrea să mă coopteze în staff-ul său ca antrenor secund. M-au și sunat, iar eu i-am spus lui Mircea că nu pot să fiu decât șeful lui. Repet, a fost o glumă”, a declarat Ioan Andone, conform gsp.ro.

CITEȘTE ȘI –>> VENIREA LUI MIRCEA REDNIC LA DINAMO, CONSIDERATĂ CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ A MOMENTULUI

glumadinamomircea rednicioan andonerealitateapresedinte