Ce a făcut echipa lui Cristiano Ronaldo în primul meci din Liga Campionilor Asiei

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023, ora 14:11,
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Starul portughez Cristiano Ronaldo a avut parte de un debut victorios în Liga Campionilor Asiei la fotbal, sub culorile echipei saudite Al-Nassr, care a învins în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia iraniană Persepolis, într-o partidă disputată marţi, informează EFE.

După o primă repriză fără gol, Al-Nassr a deschis scorul după pauză, prin Abdulrahman Ghareeb, în urma unui assist al lui Ronaldo (62), iar apoi şi-a majorat avantajul zece minute mai târziu, prin Mohammed Qassem Al Nakhli.

Gazdele au evoluat însă în inferioritate numerică din minutul 52, după eliminarea lui Milad Sarlak, care a văzut al doilea cartonaş galben la un fault comis asupra atacantului lusitan.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, este golgheterul istoric al Ligii Campionilor europeni, cu un total de 141 de goluri (105 pentru Real Madrid, 21 pentru Manchester United şi 14 pentru Juventus Torino).

În următorul meci din Liga Campionilor Asiei, Al-Nassr va înfrunta formaţia FC Istiklol din Tadjikistan, care a remizat marţi pe teren propriu cu Al-Duhail din Qatar (scor 0-0), în cealaltă partidă din Grupa E a competiţiei.

cristiano ronaldoMilad Sarlakliga campionilor asieijuventus torinoMohammed Qassem Al NakhliAl NassrFC IstiklolAbdulrahman Ghareeb