Ce a spus Mirel Rădoi după eșecul cu FC U Craiova 1948: ”Părea că putem să marcăm doar din penalty!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 03 decembrie 2022, ora 23:10,
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Echipa FCU 1948 Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Meciul a fost întrerupt mai bine de 15 minute după ce fanii olteni au aruncat cu materiale pirotehnice în teren.

Baeten a deschis scorul în repriza secundă.

George Ganea a marcat în minutul 60 din pasa lui Bahassa și a închis tabela.

La finalul meciului, Nicolo Napoli a oferit mai multe declarații.

”Baiaram a avut câteva ocazii, dar a fost neinspirat. Până la urmă, eu nu sunt inspirat la alegerea căpitanilor de echipă. Meciul trecut Screciu a luat roşu, acum Baiaram a ratat. Echipa asta nu a câştigat 20 de meciuri în nu ştiu câţi ani. Momentul ăsta (n.r.- să piardă după 8 meciuri fără eşec) trebuia să vină, chiar dacă nimeni nu voia în seara asta.

Dar odată şi odată trebuia să vină şi înfrângerea. Nu puteam să terminăm campionatul fără înfrângere. Au avut un plus de motivaţie, au ştiut să sufere mai mult ca noi, au înţeles mai bine acest derby. Noi am crezut că, prin prisma primei reprize foarte bune, a doua să fie doar o simplă formalitate.

Am fost neinspiraţi şi foarte lenţi, previzibili. Mă aştept din partea jucătorilor care intră de pe bancă să facă mai multe. În seara asta am luat foarte puţine acţiuni unu contra unu, foarte lenţi, neîncrezători. În timpul meciului, de la primele ocazii, le-am spus şi jucătorilor să fim atenţi să nu primim gol că părea un meci de 0-0, în care nu ne intră nimic.

Părea că putem să marcăm doar din penalty. Deocamdată nu am simţit nimic, dacă ei simt şi nu spun, nu e problema mea. Nu cred că asta (n.r.- ultimele decizii pe care le-a luat la nivelul lotului) a făcut ca noi să luăm gol în minutul 90 cu Chindia. Nu cred că lucrurile astea au afectat atmosfera la echipă.

V-am spus, eu de pe bancă am simţit că e un meci de 0-0, o seară în care nu prea ne iese nimic”, a declarat Mirel Rădoi.

mirel rădoifc u craiova 1948universitatea craiova