Ce a spus Xavi, despre arbitrajul românului Istvan Kovacs, la sfârșitul meciului cu PSG

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024, ora 08:18,
Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Istvan Kovacs i-a nemulțumit pe spanioli cu deciziile sale de arbitraj din timpul meciului Barcelona – PSG, scor 1-4 (6-4 la general), în returul sferturilor de finală din UEFA Champions League.

La finalul jocului, antrenorul Barcelonei chiar a mers la arbitru pentru a-i reproșa mai multe lucruri. Arbitrul român l-a eliminat pe Araujo, iar în minutul 56, Xavi a fost trimis în tribune, după ce a avut o ieșire nervoasă pe bancă.

„Suntem supărați. Unsprezece contra unsprezece am fost bine organizați. Pentru mine este prea mult să dai un cartonaș roșu pentru Araujo. Am rămas în zece oameni și din acel moment a fost un alt joc.

Am avut ocazii clare, dar am fost mereu în inferioritate, pentru că în zece oameni este foarte dificil. Este păcat ca munca unui sezon să se termine din cauza unei decizii de arbitraj. Mi-ar fi plăcut să jucăm unsprezece împotriva unsprezece în fiecare minut.

Eliminare a fost inutilă. I-am spus arbitrului că a fost foarte rău, că a fost un dezastru. A ‘ucis’ meciul. Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar trebuie să o spunem, nu putem să tăcem”, a răbufnit Xavi, citat de Marca.

xaviPSGUEFA Champions Leaguebarcelonaistvan kovacs