Ce au făcut jucătorii Norvegiei, după ce s-a anulat partida cu România! ,,Sunt conştienţi că o să piardă meciul”

Articol de Valentin Walter - Publicat luni, 16 noiembrie 2020, ora 15:21,
Norvegia-Romania-1

Un fost fotbalist român care a jucat în Norvegia a explicat ce s-a întâmplat înaintea partidei cu România.

Alex Crăciun a declarat că norvegienilor li s-a interzis să facă deplasarea în România, iar jucătorii au devenit nemulţumiţi de decizia pe care au luat-o autorităţile de la Oslo.

„Au avut o conferință de presă la hotelul unde au fost carantinaţi, lângă aeroport. A participat un fel de comitet la această conferință, au participat Joshua King, Odegaard și Johansen, care și-au expus nemulțumirea față de decizia luată de autorități, de Ministerul Sănătății. În mare parte, legile nu se negociază, dar sunt și pe aici oameni care au propriile viziuni față de ceea ce se întâmplă.” a declarat Alex Crăciun pentru Pro X.

„Chiar au fost discuții foarte aprinse în legătură cu terminarea carantinei. Li s-a interzis facă deplasarea în România și am văzut secvențe de la aeroport cu jucătorii care au plecat din Norvegia cu alte avioane spre alte țări, unde joacă ei. Nimeni nu are un răspuns despre ceea ce se întâmplă. În momentul în care ceilalți jucători au ieșit din carantină, au luat fiecare avionul spre Turcia, Anglia, Germania, și toată lumea se întreabă de ce li s-a permis asta. Acolo nu se puteau infecta? Au stat în carantină la hotel, dar apoi au plecat la echipele de club. De acolo a început tot circul.”, a declarat Crăciun pentru sursa citată.

Citește și FOTO | Naţionala, amical caritabil la Mogoşoaia! Unde ajung tricourile tricolorilor

Românul a mai spus că norvegieni sunt conștienți că o să piardă meciul cu România, dar se duc în Austria să câștige.

„Din câte știu, ei sunt conștienți o piardă meciul cu România, dar se duc în Austria și încearcă obțină acolo 3 puncte. Am o listă de jucători care au fost contactati și care nu îmi spun nimic, jucători din Liga a 2-a. Haaland și Odegaard merg la echipele lor și nu vor face deplasarea în Austria. Acolo se duc cu un lot nou.” a declarat Alex Crăciun pentru aceeași sursă.

Citește și Slab să fii, noroc să ai! România, speranţe pentru urna a doua valorică

 

realitateanorvegiaautoritatiliga natiunilorcrăciunromania
Simon Kjaer

Dorin Goian, impresionat de Simon Kjaer, cel care i-a oferit primul ajutor lui Eriksen: ,,E lider, a demonstrat-o”

UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

VIDEO | Fanii s-au dus la spitalul unde este internat Eriksen: ,,Un moment de groază pentru întreaga naţiune”