Ce au scris italienii despre Dennis Man după ce a înscris în porta Bosniei: „A repetat asta!” – Reacția presei din „Cizmă”!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 16:25,
Dennis Man. Foto: Profimedia
Dennis Man. Foto: Profimedia

România a învins Bosnia cu scorul de 4-1. Pe lista marcatorilor și-a trecut numele și jucătorul celor de la Parma, Dennis Man, fiind chiar cel care a deschis scorul.

Deși „tricolorii” au obținut toate cele 3 puncte, alături de o victorie cu multe goluri, naționala României nu a putut evita retrogradarea din liga B grupa a 3-a. Iată ce au scris italienii despre prestația lui Dennis Man.

„A repetat asta și la națională!”

„După golul frumos marcat în meciul cu Ascoli, Dennis Man a repetat asta și la națională, marcând într-un meci important din Liga Națiunilor, împotriva Bosniei. Jucătorul Parmei a deschis scorul în partida încheiată 4-1 în favoarea românilor, care au ajuns la 7 puncte în clasament.

România avea nevoie de o victorie pentru a spera să rămână în Liga B din Liga Națiunilor, dar soarta naționalei era încă legată de Finlanda, care nu ar fi trebuit să câștige pentru a-i ‘salva’ pe români.

Cu toate acestea, naționala scandinavă a învins în Muntenegru. Muntenegrenii au rămas cu 7 puncte, dar, datorită rezultatelor din meciurile directe, trimit România lui Man și a accidentatului Mihăilă în Liga C”, au notat cei de la Parmalive.

Iată clasamentul final al grupei Nations League din care a făcut parte naționala României:

nationala Romanieidennis man