Ce coșmar! 15 rude ale unui fost fotbalist au murit în doar câteva luni de COVID-19

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 12:36,
Clipe cumplite pentru un fost fotbalist
Clipe cumplite pentru un fost fotbalist

Un fost fotbalist trece prin clipe foarte grele, după ce din cauza pandemiei de COVID-19 a ajuns să-şi piardă nu mai puţin de 15 membri ai familiei.

Fostul jucător de fotbal şi-a pierdut cele 15 rude în momentul în care ţara sa natală a fost lovită de al treilea val de infectare cu Coronavirus.

Marley Ngarizemo, 42 de ani, fostă vedetă a Namibiei, trăieşte un chin, după ce tatăl, fratele, cumnata și o mătușă au murit din cauza virusului. Alte 11 rude ale fotbalistului şi-au mai pierdut viaţa din cauza COVID-19.

În acest moment, alte şase persoane din familia lui Marley Ngarizemo se află internate în spital din cauza virusului, după cum informează cei de la BBC.

,,Nu știi dacă lumea se sfârșește.”, a declarat fostul fotbalist, care compară situaţia de COVID-19 din Namibia cu ,,un tsunami, cu un vulcan, cu un genocid”.

Marley Ngarizemo a evoluat pentru Namibia la ediţia din anul 2008 a Cupei Africii pe Naţiuni. Cu o populaţie de 2,5 milioane de locuitori, Namibia are în prezent cea mai mare rată de deces din lume, cu 22 de morţi la milionul de locuitori.

Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi SCENARIU APOCALIPTIC ANUNȚAT DE ION ȚIRIAC: „CINE CREDE CĂ S-A TERMINAT CU PANDEMIA SE ÎNŞALĂ”. CÂT VA MAI DURA

Covid-19Marley Ngarizemorealitateanamibiadeces