Imagini incredibile cu Stipe Vucur înainte să ajungă la FSCB! Un cunoscut fotbalist român, implicat și el

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 20:42,
stipe vucur
stipe vucur

Stipe Vucur este noul fundaș al celor de la FCSB, dar are un trecut controversat, greu de uitat.

Ajuns ieri la București pentru a semna actele, jucătorul de 29 de ani își va întâlni un fost coleg din perioada Hajduk Split și anume, Steliano Filip. Cei doi, împreună cu Andre Fomitschow, au fost implicați într-un scandal uriaș la finalul anului 2018.

Atunci, înaintea unui meci cu Dinamo Zagreb, cea mai de succes echipă din Croația, cei trei coechipieri s-au filmat în timp ce fumau, consumau băuturi alcoolice și jucau poker, iar clubul croat a deschis o anchetă pentru a-i sancționa pe ”petrecăreți”.

Sursa foto: captură ProSport

”Hajduk a demarat imediat o anchetă prin care va determina toate circumstanţele demonstrate de poze şi, în conformitate cu regulile clubului, vor exista sancţiuni”, anunţa clubul Hajduk Split la momentul respectiv.

Sursa foto: captură ProSport

După acel nefericit episod, Steliano Filip a fost trimis la echipa a doua și în luna februarie a anului 2020 a semnat cu Dunărea Călărași. De atunci, a mai trecut pe la Viitorul, AE Larisa și Dinamo.

De cealaltă parte, Stipe Vucur a rămas la croați până în octombrie 2020, atunci când s-a mutat la Hallescher FC, în Germana, iar acum este noul fundaș al celor de la FCSB.

CITEȘTE ȘI –>> OMUL CARE L-A ADUS PE STIPE VUCUR LA FCSB MAI ARE JUCĂTORI PENTRU GIGI BECALI

stipe vucurhajduk splitrealitateafcsbsteliano filip