Ce îi lipseşte lui Şumudică în Turcia! ,,Prefer să mă lupt cu jucători de milioane de euro”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 24 noiembrie 2020, ora 16:56,
marius-șumudică-gaziantep

Deşi este pe val în Turcia, Marius Şumudică spune că totuşi îi este dor de un singur lucru după ce a părăsit România.

Antrenorul care i-a impresionat pe turci spune că îi este dor de atmosfera meciurilor din cupele europene. Şumudică spune că ar vrea să se bată din nou pentru câştigarea unui trofeu, dar cu echipa pe care o antrenează îi este foarte greu.

,,Mi-e dor de Europa, mai vreau și eu să mă bat pentru un trofeu, dar cu o echipă ca Gaziantep e greu. E exclus să accept o ofertă de la CFR deși mi-e foame de trofee, să mă bat acolo sus, dar aici în Turcia ești tratat altfel, e o diferență mare.

Am plecat de acolo, iubesc România, dar prefer să pregătesc un joc contra unor jucători de milioane de euro, contra unor echipe cu buget de 60 de milioane de euro. Când mă uit la Fener mă crucesc că joc peste 2 săptămâni cu ei. Joc contra lui Valencia, cel care a fost la Manchester United, lui Luis Gustavo care a fost la Bayern”, a spus Şumudică pentru Digisport.

Citeşte şi EXCLUSIV | Cine se face ”vinovat” pentru controalele ANAF de la FRF! Ce club a sesizat autoritățile

Şumudică a vorbit şi despre fiul său, care îi analizează toţi adversarii şi îi oferă toate informaţiile despre aceştia. Antrenorul mai spune că a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor după ce a reuşit să îl aducă la echipă pe Mirallas, fost jucător la Everton.

,,M-a ajutat fiul meu, că joacă 20 de ore pe play station și mă ajută, știe unde joacă toți jucătorii. Acum l-am adus pe Mirallas, un fotbalist care a stat mult la Everton, are 60 de selecții în naționala Belgiei.

El mi-a zis: puteam să plec pe 5 milioane în țările arabe, dar am vrut să joc la o echipă mică, să văd ce pot face, și m-am interesat de tine ca antrenor. I-a cerut apoi lui fiu-miu analiza fundașilor adverși. Antrenând asemenea jucători mai înveți ceva”, a mai punctat Marius Şumudică pentru sursa citată.

Chiar dacă îi este dor de meciurile europene, Marius Şumudică este foarte aproape de a realiza acest lucru cu echipa pe care o antrenează dăcă îşi va menţine forma din acest moment. Gaziantep este în acest moment pe locul 4 în Turcia, chiar pe loc de Europa, unde are acum 14 puncte după 9 jocuri disputate.

Citeşte şi Astăzi s-a votat! Cine este noul reprezentant al Ligii 1 în Comitetul Executiv al FRF

gaziantepturciasumudicaliga 1realitateaEuropa
ezgif-6-005b3348d21a

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală

Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician