Ce jucătorii aprecia Florin Tănase în copilărie. Răspunsul dat de fostul căpitan de la FCSB

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 16 august 2022, ora 20:00,
Florin Tănase a semnat cu Al Jazira, după aproape șase ani pe care i-a petrecut la FCSB
Florin Tănase a semnat cu Al Jazira, după aproape șase ani pe care i-a petrecut la FCSB

Florin Tănase a reușit să plece până la urmă de la FCSB și a semnat cu Al-Jazira. Românul va încasa un salariu în valoare de 1,5 milioane de euro pe sezon. Atacantul a dezvăluit că a discutat înainte de semna cu Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu. De asemenea, fotbalistul a dezvăluit ce jucători aprecia în copilărie.

”Gheorghe Hagi, Steven Gerrard și Adi Mutu au fost jucătorii mei preferați în copilărie”, au fost cuvintele lui Florin Tănase, pentru pagina oficială de YouTube a clubului Al-Jazira.

Ce antrenori români a sunat Florin Tănase înainte de a semna cu Al-Jazira

”Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la un club atât de bine organizat. Un club mare din Emiratele Arabe Unite. Suporterii se aşteaptă să marchez goluri şi eu sper că voi reuşi să fac acest lucru. Sper să marchez cât mai multe goluri şi să-mi ajut echipa să câştigăm cât mai multe meciuri şi trofee.

Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi şi cu Cosmin Olăroiu. Mi-au spus că este un club mare, foarte bine organizat şi că este o onoare pentru mine dacă ajung aici. Sper să mă impun cât mai repede şi să câştig cât mai multe trofee alături de Al Jazira. Sper să-i ajut pe cei tineri cu experienţa mea şi împreună să facem lucruri foarte frumoase”, a spus Florin Tănase într-un interviu acordat pentru site-ul clubului.

 

tanasefcsbarabia