Ce le-a transmis Hagi jucătorilor naționalei înainte de meciul cu Bosnia: ”Cine nu rezistă la presiune, să stea acasă!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 26 septembrie 2022, ora 22:46,
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi le-a transmis un mesaj jucătorilor înainte de partida cu Bosnia din Nations League. Fostul decar al României spune că presiune va exista mereu.

”Poate nu o să fiu pe placul tuturor, dar eu cred că există jucători care au calitate care poate fi mare. Există jucători foarte talentați, cu potențial enorm, doar că trebuie să știi să-i vezi cine sunt, care sunt.

Pe mine mă interesează să avem o echipă bună, care să facă rezultate pe viitor. Mie-mi place să vorbesc pe termen mediu și lung, așa ar trebui să lucrăm, să construim o echipă puternică.

Eu cred că România are potențial enorm, e imposibil să nu existe 22 de jucători care să ajungă la un moment dat să concureze cu cei mai buni.

Mi-e imposibil să cred că nu există acest lucru, nu poate nimeni să-mi spună că nu există, dar e o muncă grea de a-i alege pe cei care vor și pot. Contează jucătorul, contează selecția, apoi tactica o face antrenorul.

Există o presiune, nu putem să o ocolim. Presiunea care e? Să fii cel mai bun, să câștigi meci de meci. Cine nu rezistă la presiune, să stea acasă”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

 

romaniabosniahagi