SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Ce lovitură pentru Dinamo! „Câinii” riscă să aibă din nou interzis la transferuri

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 09:55,
Dinamo
Dinamo

Formația din Ștefan cel Mare continuă să se confrunte cu probleme serioase la nivelul clubului, astfel că riscă să piardă din nou dreptul de a legitima jucători!

Dinamo a izbutit să scape la începutul lunii septembrie de interdicția de a face transferuri, însă alb-roșii ar putea avea din nou de suferit din acest punct de vedere. Concret, fostul jucător al echipei, spaniolul Isma Lopez, continuă să își caute dreptatea și cere nu mai puțin de 350.000 formației din „Groapă”, după perioada petrecută în România.

Astfel, dinamoviștii vor avea din nou un proces la TAS, iar verdictul poate cântări enorm în ceea ce privește viitorul clubului. În cazul în care va pierde, Dinamo va rămâne din nou fără dreptul de a legitima fotbaliști, anunță GSP.ro.

Fotbalistul spaniol nu este însă singura veste rea pentru Dinamo, asta după ce Dario Bonetti, fostul antrenor al echipei, a dat clubul în judecată și vrea să revină în locul lui Mircea Rednic.

 „Ne judecăm! Aparent, dumnealui urmărește să se întoarcă la Dinamo. Aparent! Va fi un dosar asociat care nu are nicio legătură cu planul de reorganizare, nu-l poate afecta în niciun fel. Ne-am asumat acest lucru, ne așteptam”, a spus Răzvan Zăvăleanu, citat de playsport.

Citește și DARIO BONETTI A DAT CLUBUL DINAMO ÎN JUDECATĂ: ,,CONTRACTUL CU MIRCEA REDNIC ESTE MULT MAI ONEROS”

realitatealiga 1proces dinamorednicIsma Lopezdinamointerzis transferuri