Ce performanță pentru Rangers! Echipa lui Ianis Hagi este cel mai titrat club din lume

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 07 martie 2021, ora 21:33,
Rangers Title Celebrations, Scottish Premiership, Glasgow, Scotland, UK – 07 Mar 2021

Formația de pe Ibrox a izbutit să își treacă în vitrină cel de-al 55-lea titlu de campioană din istorie, după ce marea rivală din Glasgow s-a încurcat astăzi în campionatul Scoției!

Rangers a câștigat matematic campionatul din Scoția, fiind în acest moment la 20 de puncte față de Celtic. Odată cu cucerirea acestui trofeu, echipa la care evoluează și internaționalul român, Ianis Hagi, a izbutit să pună mâna pe al 55-lea titlu de campioană și pe al 116-lea trofeu din istoria de 150 de ani a clubului.

Sursa foto: Rangers/Facebook

Formația lui Steven Gerrard se află în acest moment pe primul loc în topul celor mai titrate echipe din lume, fiind urmată de marea rivală Celtic, care are 111 trofee adjudecate, în timp ce echipa care completează podiumul este este Al-Ahly din Egipt.

În apropiere de locurile fruntașe sunt echipele din Spania, Real Madrid și Barcelona. Campioana en-titre din Spania are 90 de trofee, dintre care 34 sunt titluri de campioană, în timp ce catalanii au cu un trofeu mai puțin.

Benfica (83 trofee) și Porto (78 trofee) sunt pe locurile 6, respectiv 8, în timp ce Bayern Munchen (74 trofee) este pe 10, Juventus pe 11 și Manchester United pe 12, în topul celor mai titrate cluburi.

Citește și VIDEO | Cum a celebrat Ianis Hagi primul său titlu din carieră! Postarea emoționantă a românului

realitatearangers campioanarangersclub titratianis hagi
halep iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au decis. Cine vor fi nașii de cununie

flacara moreni

Așa da sărbătoare de centenar! Un club din Liga 3, meci de gală cu o dublă ”regină” a Europei