Ce performanță! SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor!

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 29 februarie 2020, ora 18:00,
Ramnicu Valcea SCM

SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin!

Campioana României a învins-o în penultimul meci din grupa principală ll pe IK Savehof, scor 28-20 (16-10).

Gonzalez, cu 7 goluri și Liscevici, cu 6 reușite, au fost cele mai bune marcatoare ale formației pegătite de Florentin Pera.

?? #deloehfcl EHF Champions LeagueSCM Ramnicu Valcea – IK Savehof 28:20Felicitari, fetelor! ? Mergem in sferturile Ligii Campionilor ✌#teamValcea #powerGirls

Publicată de SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin pe Sâmbătă, 29 februarie 2020

”Ne-am dorit din tot sufletul să ne calificăm în faţa propriilor suporteri, matematic, am vrut să arătăm suporterilor că ne merităm locul în sferturile Ligii Campionilor. Nu am pierdut niciun meci cu echipele cu care ne-am luptat pentru calificare. Mă bucur că am realizat această performanţă, ne-am depăşit condiţia, să zic aşa, ne-am depăşit şi obiectivul.

Obiectivul nostru era de a ne califica în Grupele Principale. Am ajuns în sferturi şi aici, cine ştie, Dumnezeu e mare, nu se ştie niciodată. Aşa cum am produs surpriza anul trecut, de a câştiga campionatul, poate o să facem o surpriză şi în sferturile Ligii Campionilor. Desigur, suntem conştienţi că întâlnim echipe, oricare echipă vine din grupa cealaltă este foarte valoroasă.

Tot ce se întâmplă de acum încolo e un bonus, noi ne-am depăşit tot ce ne-am propus. Îmi felicit fetele, mulţumesc suporterilor, mulţumesc tuturor celor care au fost cu adevărat alături de noi” a declarat antrenorul SCM-ului după meci, la TelekomSport.

În ultima rundă din faza grupelor, SCM se va deplasa pe terenul celor de la Gyor, însă meciul nu va avea nicio miză pentru Râmnicu Vâlcea.

Citește și Simona Halep va sta pe bară o perioadă lungă de timp! Accidentarea care îi dă bătăi de cap

IK Savehofhandbalscm ramnicu valcealiga campionilor