Ce salarii au „perlele” de la FCSB?! Cât scoate din buzunar Gigi Becali pentru a-i plăti pe Man, Coman și Tănase

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 29 octombrie 2020, ora 16:47,
man coman tanase
man coman tanase

FCSB s-a remarcat de-alungul timpul în România prin salariile cu mult peste nivelul din România cu care Gigi Becali încearcă să îi ademenească pe fotbaliști!

5 ani au trecut de la ultimul campionat ridicat deasupra capului de către fotbaliștii lui Gigi Becali, iar anul acesta roș-albaștrii nu mai acceptă o nouă ratare a acestui trofeu. Eliminați prematur din Europa League, bucureștenilor le-au mai rămas doar competiția internă, acolo unde se vor lupta pentru câștigarea Ligii 1 și pentru Cupa României.

Pentru asta, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a mărit salariile celor mai importanți jucători de la echipa sa. Potrivit Fanatik, latifundiarul din Pipera plătește în fiecare lună câte 17.000 de euro „perlelor sale”, Dennis Man, Florinel Coman și Florin Tănase, iar lista este continuată de un alt favorit al patronului, Olimpiu Moruțan, care câștigă lunar undeva la 16.000 de euro.

Aceste măriri de salarii au fost anunțate de managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, la scurt timp după eliminarea din Europa League.

„Patronul echipei a cumpărat cu o sumă importantă 10 la sută din Perianu și 10 la sută din Octavian Popescu. De asemenea, a mărit contractele unor jucători, Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Morutan și cred că urmează și Tănase. Nu are sens să discutăm de situația financiară a clubului.”, a declarat MM Stoica după eliminarea din Europa.

FCSB ocupă locul al doilea în ierarhia Ligii 1, cu 18 puncte obținute în cele 8 partide disputate în actualul sezon și se află la doar 3 puncte de liderul Universitatea Craiova.

Citește și CFR a pus ochii pe un jucător din Liga 1! Cine poate ajunge sub comanda “Bursucului” după accidentarea lui Cestor

fcsbrealitateamangigi becalisalariiliga 1coman