Ce salariu le-a cerut Boloni celor de la FRF: „Nu vreau să fiu îngâmfat. Asta a fost pretenția mea!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022, ora 11:14,
Ladislau Boloni/Sursa foto: BELGA PHOTO KURT DESPLENTER/Profimedia Images
Ladislau Boloni/Sursa foto: BELGA PHOTO KURT DESPLENTER/Profimedia Images

Negocierile dintre antrenor și șefii de la Casa Fotbalului au intrat în impas, după mai bine de două săptămâni în care cele două părți au discutat intens cu privire la contract și obiective!

Ladislau Boloni s-a lăsat greu în discuțiile cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, iar tehnicianul în vârstă de 68 de ani a decis în cele din urmă să refuze propunerea federalilor. Unul dintre principalele motive pentru care „Loți” a stopat tratativele cu FRF ar fi fost reprezentat de salariu, iar antrenorul a ținut să lămurească și acest aspect.

„Pretenția mea a fost ca recompensa selecționerului să fie mai aproape de cea primită de Daum decât de cea primită de Mirel. Nu vreau să fiu îngâmfat, dar îmi pot permite să cer minimum salariul pe care l-a avut el. Sunt în relații bune cu Mirel Rădoi, l-am susținut, am discutat cu el, dar asta am cerut: salariul meu să fie mai aproape decât cel al lui Daum.

Am auzit că școala de antrenori din România este pusă la punct foarte bine. Atunci de ce antrenorii români ai nici pe jumătate salariile antrenorilor străini? Să nu fie această diferență! Am făcut un compromis de mai mult de 60%, pentru a accepta propunerea FRF. Deci nu partea financiară a fost o problemă esențială”, a spus Boloni, la conferința de presă.

Citește și VIDEO | „Eu doream să ajungem la o înțelegere!”. Detalii din spatele negocierilor dintre Boloni și Burleanu

declaratiisalariuromaniaechipa nationalaboloni