Ce salariu va câștiga Laurențiu Reghecampf la noua sa echipă – Este departe de sumele pe care le câștiga în Arabia Saudită!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 22 iunie 2022, ora 08:11,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Universitatea Craiova au mers pe drumuri diferite din această vară. Dacă echipa din Bănie l-a instalat pe Laszlo Balint pe banca tehnică, ei bine nici Reghecampf nu a rămas mult timp fără angajament.

Tehnicianul român s-a înțeles deja cu formația Neftchi Baku, echipă care evoluează în prima ligă din Azerbaidjan.

Cât va încasa Reghecampf în Azerbaidjan!

Conform ProSport, antrenorul român va câștiga 40 de mii de euro pe lună, iar suma totală per sezon ajunge la 480 de mii de euro. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 sezoane.

La Universitatea Craiova, Reghecampf era plătit cu suma de doar 15 mii de euro. Conducerea lui Neftchi Baku i-au promis tehnicianului liber în ceea ce privește transferurile din această vară.

„Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești aici. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă”, a spus Laurențiu Reghecampf, la prezentarea oficială.

În sezonul recent încheiat, Reghecampf a ratat câștigarea titlului, poziționarea pe locul 2, precum și câștigarea Cupei României. Singurele performanțe la Universitatea Craiova au fost clasarea pe locul 3 și accederea în Conference League prin barajul câștigat cu FC Botoșani.

#neftchibakureghecampf