Ce șanse are Dragoș Grigore să revină la Dinamo: „El își dorește foarte mult asta!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 17:21,
grigore
grigore

Fundașul român în vârstă de 34 de ani s-a despărțit în cursul zilei de astăzi de formația bulgară, Ludogorets Razgrad!

Dragoș Grigore este jucător liber de contract în momentul de față, astfel că varianta Dinamo a fost imediat adusă în discuție de către oficialii din Ștefan cel Mare. Plecat din „Groapă” în vara anului 2014, Grigore a mai evoluat de-a lungul timpului pentru Toulouse, Al-Sailiya SC și Ludogorets Razgrad, însă acum are șanse destul de mari să se întoarcă în „haită” și să pună umărul la revenirea clubului în prim-planul fotbalului românesc.

 

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre situația fundașului și a dezvăluit că din informațiile sale, Dragoș Grigore și-ar dori să se întoarcă în tabăra „câinilor”. Cu toate acestea, oficialul „alb-roșilor” a mărturisit că dinamoviștii vor trebui să se lupte și cu alte echipe pentru semnătura jucătorului, care mai este dorit și de alte formații din România, dar și din străinătate.

 

„Ne-am văzut întâmplător zilele trecute! Atunci, el era încă jucătorul lui Ludogorets. I-am explicat ce vrem să facem la Dinamo, am avut o discuție amicală, noi zi de zi facem eforturi foarte mari. Este clar că vorbim de un jucător atractiv, un fotbalist de națională, cred că orice echipă din România și l-ar dori pe Dragoș Grigore. 

 

Acum, pe el trebuie să-l întrebați dacă vrea să revină la noi. Din ce știu, el își dorește foarte mult să se întoarcă la Dinamo, dar are foarte multe oferte bune, atât din țară, cât și din străinătate”, a spus Mario Nicolae, pentru ProSport.

 

Citește și LUDOGORETS A RĂMAS CU UN SINGUR JUCĂTOR ROMÂN ÎN LOT

dinamorealitateadeclaratiidragos grigoreliga 1mario nicolae