Ce scrie presa din Ucraina după meciul Dinamo Kiev-Juventus: „Așa arată primul eșec al lui Mircea Lucescu!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020, ora 10:40,
mircea lucescu
mircea lucescu

Dinamo Kiev a pierdut aseară prima partidă din grupele actualului sezon din Champions League, după 0-2, contra lui Juventus Torino!

Formația ucrainiană, Dinamo Kiev, condusă de pe bancă de cel mai vârstnic antrenor din istoria UEFA Champions League, Mircea Lucescu (75 de ani), a fost învinsă de italienii de la Juventus Torino. A fost primul eșec al antrenorului român pe banca ucrainienilor, rezultat care a fost înregistrat în fața fostului său elev, Andrea Pirlo, actual tehnician al torinezilor.

O palmă în figură din partea Bătrânei Doamne. Dinamo Kiev a aliniat cei mai buni jucători apți pentru acest joc, dar Juventus rămâne Juventus. Chiar și fără Cristiano Ronaldo, infectat cu coronavirus. Prima repriză a fost echilibrată, fără ocazii notabile. Până la final, Dinamo Kiev a trimis un singur șut pe spațiul porții, dar fără să-i pună mari probleme lui Szczensny.

A părut mai mult un joc de șah decât un meci de fotbal. După ce au încasat primul gol, jucătorii lui Mircea Lucescu au fost mai activi și mai agresivi, dar n-au reușit să revină pe tabelă. Juventus a închis meciul prin Morata, italienii reușind să câștige pe merit la Kiev. Așa a arătat primul eșec al lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev!”au scris jurnaliștii de la Sport.ua, după meciul de aseară.

În celălalt meci al grupei, Barcelona a spulberat formația maghiară, Ferencvaros, scor 5-1, și devine astfel liderul din această grupă.

Pentru ucrainieni urmează săptămâna viitoare, deplasarea din Ungaria, acolo unde Mircea Lucescu și compania vor da piept cu Ferencvaros.

Citește și Un dinamovist îi avertizează pe spanioli: “Dacă nu aduc banii saptămâna asta, nu știu ce se poate întâmpla!”

 

 

champions leaguerealitateamircea lucescupresa ucrainianădinamo kievmeci juventus