Ce se întâmplă cu baza Pro Rapid: „S-a vrut construirea unui complex rezidențial”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 21 februarie 2021, ora 09:49,
1-pro-rapid-1

Baza sportivă Pro Rapid este în paragină, iar primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (47 de ani), a anunțat că vrea să reabiliteze complexul.

Complexul, aflat în Bucureştii Noi, a fost aproape să fie tranformat în blocuri de birouri. Baza sportivă Pro Rapid se află sub egida Ministerului Finanțelor, iar edilul Sectorului 1 spune că baza sportivă ar urma să fie reabilitată.

Reabilităm Baza Sportivă Pro Rapid

Anul trecut fosta conducere a primăriei a vrut să construiască în locul Bazei Pro Rapid un complex rezidential și să-i schimbe destinația. Am reușit să oprim atunci acest demers care ar fi permis distrugerea bazei sportive prin PUZ-ul Coordonator al Secolului 1. 

În prezent, Baza Sportivă Pro Rapid se află în administrarea Ministerului Finanțelor. Vom depune toate eforturile necesare pentru ca această bază sportivă să ajungă în proprietatea Municipiului București și în administrarea Primăriei Sectorului 1 pentru a putea face investiții aici, potrivit legii.

După ce va fi preluată în administrare, Primăria Sectorului 1 va investi în reabilitarea și modernizarea Bazei Pro Rapid pentru a o reintroduce în circuitul sportiv, a scris Clotilde Armand, pe facebook.

Citește și Rapid e pregătită pentru reluarea campionatului! Ștefan Grigorie: “Pe jucători i-am simțit motivați!”

 

 

primaria sector 1realitateapro rapidrapidClotilde Armandfotbal
nadal djokovic

Rafael Nadal, eliminat în semifinale la Roland Garros de Novak Djokovic, după un meci maraton! Cu cine joacă sârbul finala

italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia