Ce se întâmplă cu Man şi Mihăilă dacă Parma ajunge în Serie B! ,,E un proiect pe termen lung”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 02 februarie 2021, ora 19:46,
Man Mihaila colaj

Dennis Man a semnat în această iarnă cu italienii de la Parma, iar FCSB a încasat 13 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Jucătorul de 22 de ani, care a devenit cel mai scump transfer realizat vreodată din Liga 1 în străinătate, este coleg la Parma cu Valentin Mihăilă, jucător transferat în toamnă de italieni de la Universitatea Craiova pentru 8,5 milioane de euro.

Echipa pentru care evolează cei doi români nu se află în cea mai bună situaţie din punct de vedere sportiv. Parma se clasează pe locul 19 în Serie A din 20 de echipe.

Ilie Dumitrescu, fost internaţional, spune că a vorbit cu Giovanni Becali, cel care s-a ocupat de mutarea lui Man la Parma, iar italienii îşi asumă riscul că ar putea retrograda în Serie B, dar acest lucru nu îi va afecta pe cei doi fotbalişti de pe ,,Ennio Tardini”.

,,Am vorbit azi cu Giovanni Becali. Cei de la Parma îşi asumă riscul că există posibilitatea să retrogradeze, dar proiectul va merge mai departe, e foarte puternică societatea cu acest acţionar majoritar. E un proiect pe termen lung, aşa cum am bănuit. Brescia avea în echipa de start 3 români: Hagi, Răducioiu şi Sabău.

Echipa a retrogradat, iar Hagi a ajuns la Barcelona, ajutat şi de Campionatul Mondial din ’94, şi Răducioiu la Milan. Mihăila şi Dennis Man, chiar dacă va retrograda, nu vor avea probleme. Pentru Man, să câştige peste 6 milioane în aproape 5 ani e o realizare, există o bază materială. Are un salariu de 1,2 milioane pe an acolo!, a declarat Ilie Dumitrescu la Digisport.

După transferul în Italia, Dennis Man a debutat deja pentru Parma în weekend, în meciul pierdut cu Napoli, scor 0-2.

Mijlocaşul de 22 de ani s-a făcut remarcat în cele 10 minute de pe teren doar cu o pasă dată cu călcâiul în prelungirile partidei. Acesta ar putea primi mai multe şanse în meciul din etapa următoare din Serie A, împotriva Bolognei.

Citeşte şi EXCLUSIV | Cristi Balaj, prima reacție după ce Dinamo a solicitat controlul anti-doping la FCSB!

ilie dumitrescuparmaserie aGiovanni Becalidennis mantransfervalentin mihaila
DusanUhrin

DDB, lămuriri cu privire la situația lui Uhrin: ”Sigur că sunt probleme”

WhatsApp Image 2021-06-11 at 21.47.17

Viața bate filmul în familia lui Mircea Sandu: „Decesul a survenit chiar lângă mine”