Ce spun Lăcătuș și Balint despre cererea FCSB de a juca în Ghencea

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 31 martie 2023, ora 07:35,
Stadion Steaua
Stadion Steaua

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, solicită de mai multă vreme dreptul de a juca pe stadionul din Ghencea, unde acum joacă CSA Steaua. Două dintre legendele clubului Steaua, Marius Lăcătuș și Gabi Balint au vorbit despre intenția celor de la FCSB.

„Am înțeles că dacă două părți au procese pe rol, nu pot încheia noi contracte de colaborare. Dar de ce trebuie să joace FCSB neapărat în Ghencea? De ce? Și Arcul de Triumf e un stadion pe care joacă alte echipe, și Giuleștiul e un stadion făcut tot din publici… Și Arena Națională la fel. De ce trebuie FCSB să joace neapărat în Ghencea?

Eu zic că FCSB nu ar trebui să joace în Ghencea. Nu văd de ce ar trebui să joace, având în vedere modul în care a plecat de acolo. Modul în care s-a comportat nu a fost deloc de gentleman. Ce declarații a dat Becali… Spunea că nu mai vine niciodată, a luat nocturna, a tăiat tribunele pe la terenurile de antrenament.

Din moment ce ai făcut lucrurile acestea… Zici că nu mai vii, iar acum ți se pare că stadionul e mai nou, mai frumos și mai elegant și vrei să joci acolo. Nu văd de ce”, a spus Marius Lăcătuș la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Marius Lăcătuș a fost completat de fostul său coleg, Gabi Balint, alături de care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

„El (n.r. Florin Talpan) e juristul clubului și are hățurile în mână pentru a interzice asta. Talpan a spus că dacă FCSB va plăti datoria către Clubul Sportiv al Armatei, va putea juca în Ghencea în ziua următoare. E vorba de o datorie… Ei știu mai bine. Cred că e vorba de o datorie mai veche, de la precedenta închiriere a arenei”, a spus și Balint.

csa steauafcsbmarius lacatusgigi becaligabi balintghencea