Ce spune Adrian Mititelu despre o eventuală fuziune cu CSU Craiova

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 31 mai 2023, ora 13:09,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, spune că sunt slabe șanse ca în următorii ani să existe o fuziune între echipa lui și CSU Craiova.

„În următorii 5 ani, 10%, iar în următorii 20 de ani, 20%. Nu se poate, sunt tabere, duşmănii. Suntem mulţi din ambele tabere care ne urâm. Sunt două tabere la Craiova şi nu mai merge”, a încheiat Adrian Mititelu în privinţa disputei Universitatea Craiova – U Craiova 1948, la Orange Sport.

Mititelu a mai spus că ar fi preferat echipa lui Rotaru în duelul pentru calificarea în Conference League și nu pe CFR Cluj.

„Îi preferam pe ei (n.r. – pe cei de la Universitatea Craiova). Sincer, erau accesibili faţă de CFR, dar asta nu înseamnă că mă declar acum câştigător, dar din punct de vedere al jocului era mai bine pe Oblemenco. Cu ei am fi avut prima şansă, o şansă în plus faţă de CFR.

Şi ei, cu aroganţa şi cu nasul pe sus, că sunt echipă de play-off, că ei fac… Li s-a mai tăiat nasul, că au ieşit înaintea noastră din cursa pentru cupele europene.

În războiul nostru e clar că noi încercăm să ne recâştigăm poziţia în oraş. Ei, din punct de vedere al imaginii şi al celor care vin la stadion, controlează oraşul. E şi afilierea lor politică, e cea care le prieşte. Sunt în faţa noastră cu imaginea şi cu ce au făcut în ultimii ani. De etapă ar fi o chestie importantă acest baraj şi pentru ce vrem să facem.

Rotaru el spune că nu are (n.r. – afinitate politică), dar eu îi demonstrez, că dacă dau declaraţia asta… Vă promit că vă spun şi îl contrazic pe domnul Rotaru cu argumente solide.

E un club finanţat cu bani publici, bani care au legătură cu… Bani publici, facilităţi. Doar că nu vin direct, ci indirect. Au deschis cutia Pandorei şi să vorbim pe argumente, nu pe lozinci”, a declarat Adrian Mititelu.

adrian mititelufcu craiovacfr clujuniversitatea craiovacsu craiova