Ce spune Adrian Șut după ultimul succes al FCSB-ului: ”Sperăm să câştigăm toate meciurile la diferenţe cât mai mari!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 05 decembrie 2022, ora 23:11,
Adrian Şut/Sursa foto: Profimedia Images
Adrian Şut/Sursa foto: Profimedia Images

Formaţia FCSB a învins, luni seară, cu scorul de 5-1, echipa CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a 19-a din Superligă.

Echipa lui Leo Strizu a marcat prin Edjouma (31), Şut (45 şi 77), Coman (58) şi Radalavescu (87).

Antal a marcat pentru Mioveni în minutul 74.

La finalul meciului, Adrian Șut a oferit mai multe declarații.

”Mă bucur că a câstigat echipa, că am ajutat. Nu e important cine marchează, contează să câştigăm fiecare meci. Dacă dai gol şi nu câştigi, e degeaba. Noi sperăm, muncim la fiecare antrenament, sperăm să câştigăm toate meciurile la diferenţe cât mai mari.

Pintilii a fost tot timpul alături de noi, ne cunoaşte pe toţi, are discuţii cu noi, ne pregătim foarte bine. Dacă se poate, ne dorim să câştigăm fiecare meci până la final, asta e obiectivul nostru. Ne dorim să încheiem anul cât mai sus. Ne dorim să terminăm pe primul loc, dar e diferenţa mare.

E păcat pentru ei că trec prin această perioadă dificilă. Sunt o echipă organizată, am avut puţine probleme să îi desfacem. După gol a fost mai uşor. Nu pot să vorbesc despre situaţia financiară. Nu e o situaţie bună. Pentru jucători nu este corect. Chiar dacă nu au rezultatele aşteptate, ei muncesc. Uneori le iese, alteori nu”, a declarat Adrian Şut.

 

 

fcsbMioveni țadrian sut